nathalee

En blogg om smink, hår och vardagslivet.

Segt

Kategori: Allmänt

Idag har jag målat lite lister å fönsterbräder och en spegel men tycker att de ska gå fortare att torka så man blir klar någon gång men nä de ska gå segt å de finns inte så mycket man kan göra imellan för har skruvat ihop alla möbler som går att göra. Igår kom vår nya soffa och den passa så sjukt bra i lägenheten, soffan kommer ifrån trademax dem var otroligt snabba med att skicka den. Men de börjar iallafall se ut som ett hem nu mammas rum är klart med allt så nu kan hon börja att ta hit sina saker, mitt rum är inte i närheten att bli klar har bara fått upp sängen och garedoben väntar fortfarande på moster som ska tapetsera så sen kan ja få upp resten. 
Ute är de härligt väder förutom den förbaskade pollen jag är helt röd i ögonen å täppt i näsan av den å mina mediciner funkar inte. 

Hypad

Kategori: Allmänt

Oj Oj de är rätt drygt med att flytta vi har haft nycklarna i tre dagar nu och vi har inte kommit långt. Mammas rum är färdig tapetserad nu och vi har börjat skruva ihop lite saker till henne. Mitt rum ska vi tapetsera någon gång i veckan när moster har tid men vi har fixat min säng och garderob så har börjat lägga in lite kläder där nu. Inatt är de första natten jag ska sova här de kommer kännas lite konstigt faktiskt. 

Dagens

Kategori: Allmänt

Blir en liten dagens idag, har bara en bas idag då ja ska jobba och till Ikea.