nathalee

En blogg om smink, hår och vardagslivet.

stress

Kategori: Allmänt

Idag så har jag stressat som fasiken och de känns i kropp och huvud. Idag så börja jag med att sova länge då ja inte kunde sova i natt sen var jag iväg och prova soffor och sen skynda mig iväg på möte och på mötet så stressande vi också men att göra mat och grejer så nu när ja kom hem så vill jag bara ta det lungt. Så idag blir det ingen dagens för har inte sminkat mig idag för hann verkligen inte de. Me ska försöka imorgon 

Förväntad

Kategori: Allmänt

Igår så var jag hos moster och käka å kolla lite film de var mysigt. Idag så har jag bara tagit det lungt bakade en liten kaka till mig å mamma sen var ja ner till willys å handla yollibox å mat till mig. Nu så har jag beställt hem lite ögonskyggor från MUG (makeup geek) så ska blir spännande att få testa dem har bara hört gått om dem. Ja beställde 9 st dem kostar ungefär 40kr st dem kan man sätta i en z-palett alltså en magnetiskpalett. Nä nu ska jag se någon film med mamma.

Pigg

Kategori: Allmänt

Idag är ja ovanligt pigg för att ha varit ute och festat lite. De var hur trevligt som helst igår på dammiddagen trevligt sällskap och underhållning. Men kom hem tidigt för var trött för hade vart vaken sen sju. 
Idag ska vi till kusinerna och äta lite å bara mysa ska bli väldigt skönt. Men innan ska jag sopa bort grus ute så de blir fint till visningen som är om ca två veckor. Men nu ska jag bara slappa lite i soffan.